Vem är Sasha Lukic?

Vi ställde ett par kortare frågor till Sasha för att ge dig som besökare en liten inblick i vem han är.

Vem är du och vad jobbar du med?

Jag jobbar som arbetsförmedlare i Hässleholm. I min yrkesroll ingår att identifiera behov hos arbetssökande, hjälpa dem att hitta nya möjligheter eller att utveckla sina kunskaper genom Arbetsmarknadsutbildningar. Genom arbetsgivarkontakter utvecklar jag mina kunskaper inom olika branscher i syfte för att kunna matcha mina sökande till lämpliga arbeten samt att hjälpa arbetsgivarna att få rätt kompetens.

 

Vad kommer du att delge oss för information, vad kommer du att föreläsa om?

Arbetsmarknaden är tuff och att hitta ett arbete, det är inte det enklaste. Jag kommer att informera om den danska arbetsmarknaden och om utbildningsmöjligheter i Danmark. Att det är lika enkelt att jobba/studera i Danmark som att göra det i Växjö är inte många bekanta med. Jag kommer att inspirera….

 

Sammanfatta i en mening vad får man med sig av ditt föredrag som besökare?

Möjligheter till arbete och utbildning

 

Och givetvis, tre snabba:

1) Förrätt eller efterrätt?

Efterrätt

2) Marmeladen under eller över osten?

Över

3) På spåret eller Idol?

På spåret

 

Du kan läsa mer om honom och hans bakgrund under vår talarpresentation på what-works.se.

 

Vi ses den 22 mars på Norra station i Hässleholm!