Alla kan köra grävmaskin. Kom och testa själv den 22 mars!

YrkesAkademin grundades 1997 av Lars-Göran Hagström och är idag en av Sveriges största leverantörer av uppdrags- och arbetsmarknadsutbildningar. Vi levererar effektivt och enkelt med rätt kvalitet och innehåll för att så många som möjligt ska gå ut i jobb efter avslutad utbildning hos oss. Vi vill bidra till att minska arbetslösheten i Sverige!

Deras största områden är utbildningar med inriktning mot transport, entreprenad, industriteknik och fastighet. Dessutom utbildar dom även inom lager och terminal, restaurang, vård, IT, gröna näringar med mera. YrkesAkademin finns etablerat på ett 50-tal orter i landet med över 80 utbildningsenheter, från Malmö i söder till Gällivare i norr.

YrkesAkademin erbjuder kompetensutveckling till företag och privatpersoner inom olika branscher samt ny och fortbildning inom ramen för Arbetsmarknadsutbildning, Vuxenutbildning och Yrkeshögskola

och samarbetar med branscher som letar efter Yrkesförare, Anläggningsmaskinförare, Industri o svets, Lager, terminal och truckförare.

 

Trailern kommer på besök till What Works mässan den 22 mars!

I YrkesAkademin´s  trailer får du träffa deras kunniga medarbetare som berättar om utbildningarna.

Så KOM!! Prova att köra grävmaskin, hjullastare och lastbil i deras simulator! Och testa på hur det är att sitta bakom spakarna!

 

Vi ses den 22 mars på Norra station!