Få hjälp av proffsen med ditt CV, och passa på att göra en video-CV.

En stor CV verkstad med professionell hjälp kommer att finnas på plats på What Works mässan den 22 mars i Hässleholm på Norra station.

Trycket är hårt på arbetsmarknaden och för att tränga igenom bruset har video-cv blivit ett allt vanligare verktyg. Att komplettera den skriftliga ansökningen med en filmsnutt är ett sätt att visa upp sin kreativa ådra och en möjlighet att sticka ut bland massorna. Detta är också något som arbetsgivare har börjat att efterfråga mer och mer, i alla branscher. Denna möjlighet finns på What Works mässan, så ta chansen och kom och gör en video.cv.

Under dagen kommer det att finnas möjlighet vid två tillfällen att lyssna på Micael Hörberg, nätverksexpert (chelix.se), om hur du ska ta vara på, utveckla och jobba med ditt nätverkande på sikt för att få ditt nätverk att jobba med dig. Detta leder till bl a nya jobbmöjligheter.

Du kommer även att kunna lyssna till en föreläsning om optimerat jobbsök online. Hur du optimerar din online-cv och få arbetsgivaren hitta dig. Även lära dig hitta de Dolda jobben. Bara 20% av alla jobb är synliga genom annonser på ex Arbetsförmedlingen och  genom rekryteringföretag. Resten är sk. Dolda jobb. Många handfasta tips och material skickas ut till de som närvarar.

 

Så kom till What Works mässan på Norra station, Hässleholm den 22 mars. Schema och program hittar du på what-works.se 

 

Välkommna!