”Tre skäl att gå på mässa”

 

Nya möjligheter, lära sig, och att träffa folk. Det är tre anledningar som Markus, verksamhetsledare på NyföretagarCentrum, ger till dig som funderar på om du ska gå på mässa eller inte.

  • Självklart ska du gå! Det dyker alltid upp nya möjligheter när man träffar folk, inte minst på en mässa med inriktning företag. Det är en chans att lära nytt om sin bransch och marknad, kanske snappa upp saker som man inte orkar bry sig om i vanliga fall eller som försvinner i tv-reklamens vardagsbrus. I vår allt mer digitala värld är det mänskliga mötet värdefullt och det är ofta människor man träffat i kött och blod som man kommer ihåg och som kan innebära nya möjligheter – både för dig som är anställd eller om du funderar på att starta eget.

Varför är NyföretagarCentrum med på mässan?

  • Därför att vi vill ge människor ett alternativ till anställning, en möjlighet att styra sin vardag och att forma livet som man vill. Många har bilden av häftiga start-ups, men många är studenter som vill tjäna extra, äldre som vill dryga ut pensionen eller föräldrar som vill ha mer flexibel vardag och tid för familjen. Vi vill finnas med för att visa möjligheter.

Har du några tips för en besökare?

  • Le ofta och ha med dig papper och penna! Det är lätt att idéer och människor dyker upp och som det gäller för dig att fånga i flykten.

 

Välkommen att träffa Markus vid NyföretagarCentrums monter på What Works den 20 mars!