Vem är Louise Rosdahl och Josefin Hallgren?

Vi ställde ett par kortare frågor till Louise och Josefin för att ge dig som besökare en liten inblick i vem de är.

Vem är du och vad jobbar du med?

Louise:

Jag heter Louise och är 21 år. Jag är född och uppvuxen i Malmö men jobbar nu på F17, Blekinge flygflottilj i Ronneby. Jag jobbar som Yrkesinformatör, vilket innebär att jag till vardags är ute och föreläser och     informerar om försvarsmakten. Under övningar så medverkar jag i ”Stexet”, de som hanterar hemliga handlingar och information.

Josefin:

Jag heter Josefin Hallgren och jag är 22 år. Jag är född och uppvuxen i Borlänge men jobbar idag på F 17, Blekinge flygflottilj i Ronneby. Jag jobbar som Yrkesinformatör vilket innebär att jag till vardags är ute och föreläser och informerar om förvarsmakten. Jag har tidigare arbetat på F 21, Norrbotten flygflottilj som R3 soldat. Mina uppgifter där var att kunna sätta upp och drifthålla en landningsbana.

Vad kommer du att delge oss för information, vad kommer du att föreläsa om?

Louise:

Försvarsmakten är en arbetsplats för dig som vill ha något utöver det vanliga, vill få många nya erfarenheter och en bra plattform att stå på i framtiden.

Josefin:

Försvarsmakten är en arbetsplats för dig som tycker om variation i vardagen, som tycker om att träna och vill hjälpa andra människor.

Sammanfatta i en mening vad får man med sig av ditt föredrag som besökare?

Försvarsmakten som vilket annat jobb som helst. Nästan.

 

Och givetvis, tre snabba:

1) Förrätt eller efterrätt?

Louise: Efterrätt helt klart!

Josefin: Efterrätt.

2) Marmeladen under eller över osten?

Louise:  Kombinerar aldrig de två.

Josefin:  Över, allt annat är fel..

3) På spåret eller Idol?

Louise:  Måste jag välja så blir det nog Idol.

Josefin:  Idol om jag måste välja

 

 

Du kan läsa mer om Louise och Josefin och derass bakgrund under vår talarpresentation på what-works.se.

Vi ses den 22 mars på Norra station i Hässleholm!